Bruiloft

Bruiloft bij Colors algemene informatie

Waarom Colors?
Colors Worldfood is het kleurrijkste restaurant van Wageningen en omstreken. Door de vrolijke uitstraling is onze locatie zeer geschikt om jullie bruiloft te vieren. Hieronder een samenvatting van de informatie.

Mogelijkheden voor de Ceremonie

Voor groepen tot 90 personen kunnen wij een ceremonie verzorgen. Hierbij zorgen jullie voor de ambtenaar en wij zorgen voor de rest.

Mogelijkheden voor receptie

Na de ceremonie willen uw gasten jullie graag feliciteren. Hiervoor is een receptie of borrel geschikt. Wij bieden hiervoor een aantal arrangementen. Kijk bij feestarrangementen voor een overzicht van de mogelijkheden.

Bruidstaart

Onze Ilse is gespecialiseerd in het maken van bruidstaarten. De kosten voor bruidstaart zijn € 3,50 per persoon. Hierbij wordt de taart naar jullie wensen aangepast. Kleur, vorm, uitstaling, tekst en natuurlijk ook de smaak.

Zelf een bruidstaart meenemen? Geen probleem. Wij rekenen hier € 1,00 per persoon aan schotelgeld voor in rekening.

Mogelijkheden voor diner

Buffeten, uitgeserveerd diner, 15 gangen walking diner? Alles kan. Het menu wordt aangepast aan jullie wensen en ideeën.

Al nieuwsgierig naar wat wij bieden? Kijk op de site bij buffetten & groepsmenu’s.

Mogelijkheden voor feestplanning

De organisatie van jullie grote dag uithanden geven? Wij weten raad. Wij helpen graag met het organiseren van uw dag. Voor € 30,00 per uur organiseren wij uw perfecte dag. (niet alleen bij Colors)

Muziek

Van DJ tot band alles mag bij ons. Wij beschikken over een lijst met muzikanten/DJ’s die eerder bij ons zijn geweest. Als u hierin interesse heeft kunt u deze opvragen bij Hanny of Fleur.

Aankleding van de ruimte(s)

Slingers, bogen, ballonnen, bloemstukken, fototafels, wensputten… Bijna alles kan en mag. Wel mag hier door u zelf voor gezorgd worden. Er is echter 1 uitzondering: Confetti is binnen niet toegestaan. Wordt dit toch gebruikt dan worden er schoonmaakkosten in rekening gebracht.

Fotograaf nodig

Door het grote aantal bruiloften en feesten die bij ons hebben plaats gevonden hebben wij een bestand opgebouwd met fotografen die de mooiste bruidsrapportages voor u maken. Graag sturen wij een lijst met fotografen.

Iedere bruiloft is uniek, ieder bruidspaar is uniek. Daarom leveren wij voor een bruiloft alleen maar maatwerk.
In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag alles over de mogelijkheden om jullie dat tot een onvergetelijke dag te maken.

Contact

Markt 15, 6701CX, 
Wageningen
0317-417463
info@colorsworldfood.nl

Terugbel verzoek Geef ons je telefoonnummer en wij bellen jou!
Geef hier je naam in
Geef hier je telefoonnummer in
Pedant. We hebben je verzoek ontvangen. We nemen spoedig contact met je op

Openingstijden

7 dagen per week geopend
Maandag t/m Donderdag vanaf 16:00
Vrijdag t/m Zondag vanaf 11:00

nieuwsbrief

Volg ons op